Blog
0   6

Høns og Huggeblog

Abonner på nyt om H&D-blokken i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så er min blog i luften...

Høns og huggeblog

Så er min lille blog i luften – eller nærmere på skærmen. Historien om hvordan en fjer blev til fem høns. En enkel kommentar på Facebook vakte Folkeskolens interesse, så kom der en artikel og så blev jeg lige overtalt til en blog.

Hvad skal skidtet hedde?  For en gammel sløjdmand var det jo let at lave ordet blog om til blok – huggeblokken kender vi jo fra værkstedet.

Men der er ikke meget tekstile teknikker i en huggeblok, men det er heller ikke der min spidskompetence ligger. Hvad så? Jeg vikler da en smule garn om øksen så er den klaret med lidt yarnbombing, og så lukker jeg munden på håndarbejdslæreren. Derfor blev billedet til bloggen sådan.

Artiklen fortsætter under banneret

Er det så rigtigt håndarbejde at vikle lidt garn om en økse? Næh – men der er vel heller ikke meget sløjd i at placere en økse på en huggeblok – og så er vi ved kernen af en del af det der er svært i håndværk og design

Det kommer der mere om i denne blog. Foreløbig blev det bare til en introduktion – og ingen rigtige høns led overlast på huggeblokken..


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.148 andre er allerede tilmeldt