Blog
1   6

Nu skal det være – her er mit nytårsforsæt for 2017!

Abonner på nyt om Biologi i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I år er mit mål at gøre mere af noget. Der skal simpelthen være meget mere naturfag rundt om mig i det kommende år.

Jeg vil have mere naturfag i dagligdagen. Jeg vil sætte naturfag mere på dagsordenen på skolen og gøre naturfagene mere synlige. Der skal hænges plakater op i fællesrummet med dyr og planter, som man kan falde i staver over. Det pædagogiske læringscenter skal indtages med naturfaglige udstillinger og forsøgsopstillinger. Jeg vil blive bedre til at byde ind med naturfaglige temaer til de fælles temadage, så det ikke altid er de humanistiske fag, der ”vinder”. Der skal undersøges, eksperimenteres, findes ud af og stilles spørgsmål om naturfag.

Jeg vil være observerende og undre mig sammen med mine elever over hverdagens små og store fænomener. Hvorfor flyver gæssene i v-form? Hvordan holder fuglene varmen i kulden? Hvorfor dugger ruderne i bilen, når vi alle sammen har våde jakker på? Jeg vil glæde mig over, når teenageleverne alligevel opsluges af en naturfaglig opgave og glemmer, at de lagde ud med på forhånd at synes, at det garanteret ville blive mega kedeligt.

Og så vil jeg beslutte mig for, at undervisningen og relationerne med eleverne er det vigtigste og det jeg prioriterer. Mine kerneopgaver. Kom bare an, 2017!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt