Blog
1   3

Universets energi – Minikonference

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Energi i naturfagene og matematik

Danmarks Matematiklærerforening (DMLF) /Forlaget MATEMATIK inviterer i samarbejde med med Danmarks Fysik – og Kemilærerforening (DFKF) København/Sjælland til et eftermiddags- og tidligt aftenmøde på Niels Bohr Instituttet i auditoriet A, Blegdamsvej 17, 2100 København Ø, tirsdag den 17. januar 2017 fra kl. 16.00 til kl. 20.00.

Der tages afsæt i de nye Fælles Mål for matematik og naturfag. Konferencen henvender sig til lærere, der underviser i fagene på mellemtrin og ældste trin i grundskolen samt til alle, der er interesseret i arbejdet med energi i naturfagene og i matematik, og som ønsker sig et større ud- og indblik i forståelsen af – og skabelsen af energi.

Kom, lyt og stil spørgsmål til professor em. Holger Bech Nielsen om “Hvad er energi”, hør lektor Anja Andersen causere over temaet “Hvordan skaber stjerner energi?” og to tidligere fagkonsulenter fra Undervisningsministeriet Erland Andersen og Klaus Fink.

Du kan læse mere og se programmet her.

Artiklen fortsætter under banneret

Pris for medlemmer af DMLF eller DFKF er kr. 295,00 eksklusiv moms pr. person.

Pris for øvrige er kr. 495,00 eksklusiv moms pr. person.

Sidste tilmeldingsfrist onsdag den 11. januar 2017.

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.265 andre er allerede tilmeldt