Blog
0   14

Forlaget følger op på anmelderens forslag

Abonner på nyt om Sten Larsen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Artikel til lærerne – med kritik af målstyringen i Fælles Mål 2014. Artiklen er fra en ny bog til de pædagogiske fag i læreruddannelsen og er nu gratis tilgængelig for alle.

Anmelder ved Folkeskolen.dk, Nina Eriksen, skriver i sin anmeldelse af den nye grundbog Pædagogik og Lærerfaglighed, at flere af bogens kapitler sagtens kan bruges ude på lærerværelserne som oplæg til faglige diskussioner. Hun peger eksempelvis på bogens kapitel om målstyring og på kapitlerne om it-teknologi. Se anmeldelsen her.

Forlaget har – glædeligt nok - fulgt op på anmelderens forslag. Der er således mulighed for at hente eller læse på skærmen bogens kapitel 16: Målstyringsparadigmet i skolen og kompetencetænkningen. Det kan ske her.

Artiklen har en kritisk holdning til målstyringsproblematikken i skolen og argumenterer både teoretisk og praktisk. Grundholdningen i artiklen er imidlertid, at det selvfølgelig er vigtigt med mål i undervisningen, at vi ved, hvad vi gør og hvorfor, at der er tydelige intentioner. Men dagligdagen kan og skal ikke være et måltyranni.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.543 andre er allerede tilmeldt