Blog
0   2

Specialpædagogikken på arbejde

Abonner på nyt om Mette Friderichsen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Om Tidsskriftet Specialpædagogiks særnummer, hvor 6 masterkandidater i specialpædagogik formidler resultaterne af deres masterprojekter.

Tidsskriftet specialpædagogogik ønsker alle vores læsere og andre interesserede en rigtig god jul og et godt nytår.  Vi udkommer med et nyt og spændende nummer lige inden nytår. Det er et særnummer i samarbejde med lektor i specialpædagogik Lotte Hedegaard-Sørensen. Vi har samlet nogle ypperlige masterprojekter. Det er både nye og tidligere udklækkede masterkandidater i specialpædagogik, som har gjort sig umage med at formidle deres forskning. Forfatterne skriver om: Lærerkompetencer og inklusion, samarbejdet mellem lærere og pædagoger, koblingen mellem almen- og specialpædagogik, problemforståelser i børnepsykiatrien og om, hvad det vil sige at være specialpædagogisk fagprofessionel.   

Glæd jer til et skønt nummer,  og nyd vores forside, hvor bogstaverne i S P E C I A L P Æ D A -  G O G I K fungerer som et stillads. En elev  balancerer nok så nydeligt på toppen af de ikke korrekt  placerede bogstaver, og en pædagog og en lærer arbejder i fællesskab med bogstavernes placering og med at hjælpe eleven.

Artiklen fortsætter under banneret

Temanummeret hedder "Specialpædagogikken på arbejde" og taler  først og fremmet for, hvor nødvendigt det er, at almenpædagogiske, inklusionspædagogiske og specialpædagogiske kompetencer går hånd i hånd, og at specialpædagogik er et uddannelsesfag.

Læs min og Lotte Hedegaard-Sørensens kommentarer til nummeret på den vedhæftede fil.

Nummeret kan købes ved henvendelse til NVE@dlf.org eller man kan downloade en pdf-fil med nummeret fra vores webshop formedens 98 kr. http://tidsskriftetspecialpaedagogik.dk/  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.467 andre er allerede tilmeldt