Blog
0   10

Jeg beklager!

Abonner på nyt om Fysik/kemi i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Da jeg skrev mit sidste blogindlæg, hvor jeg prøvede at henlede opmærksomheden på det urimelige i at mulighederne for fagligt opkvalificerende kurser er ringe, lykkedes det mig åbenbart at virke provokerende. Det var ikke hensigten.

 

 

Jeg fik en del reaktioner fra læsere, der ikke fandt det rimeligt, at jeg selv betalte for egen faglige opkvalificering. Hvad en folkeskolelærer gør, behøver ikke være interessant. Problemet er bare, at det er en tendens der breder sig over hele landet. Jeg er langt fra den eneste lærer, der selv betaler for faglig opkvalificering.  

I bagklogskabens uendeligt klare lys, kan jeg godt se, at det kan virke provokerende på kollegaer, der arbejder hårdt på, at honorere de øgede krav om dokumentation i en urealistisk tidsramme.  I min uendelige naivitet havde jeg håbet på en reaktion fra bare en af de aftalepartnere, der har bragt lærerne i denne uheldige situation.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis vi skal være garanter for faglighed, mener jeg vi bør sikres tid/midler til faglig opkvalificering. At få en opgave man ikke er i stand til at løse, kan det udløse stress.

 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.467 andre er allerede tilmeldt