Læserrejser
0   1

Vinterferie i Cambodja

Jungletemplerne Angkor Wat, cykelture gennem rismarker og landsbyer, farvestrålende madmarkeder og cambodjansk hverdagskultur ­– rundrejse for Folkeskolens læsere.

Guldbelagte templer, lækker mad, frodig natur, fransk koloniarkitektur og fantastiske tropestrande. Cambodja, perlen i det gamle Indokina, byder på oplevelser i verdensklasse.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi går i fodsporene på Indiana Jones og udforsker Angkor Wats sagnomspundne jungletempler. Vi tager på cambodjansk natmarked og prøver lokale specialiteter, og så skal vi på cykelture gennem landsbyer og grønne rismarker. Vi går på opdagelse i Khmerrigets storhedstid og hører om de grufulde år under Pol Pot og De Røde Khmerer. Som noget særligt tager vi uden for de vante turistruter og får en sjælden indsigt i, hvordan cambodjanerne lever, og får indblik i det cambodjanske skolesystem.

Rejsen afsluttes med nogle skønne stranddage på den uspolerede tropeø Koh Rong.

Vi bor på lækre, håndplukkede hoteller med karakter, charme og høj standard. I vanlig Karavane Rejser-stil er der et højt vidensniveau, fokus på fællesskabet og plads til skæve, improviserede oplevelser.

• Afrejse:

Den 9.-21. februar 2017 - 13 dage.

• Lille gruppe:

10-16 deltagere.

• Pris:

21.900 kroner (tillæg for enkeltværelse 3.500 kroner).

• Med i prisen:

Fly København-Cambodja tur-retur, mange måltider, alle udflugter, bidrag til Rejsegarantifonden og meget mere.

• Pris og info:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, 
telefon 40 62 83 47.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks