Blog
0   10

Snyd er det sådan set ikke, men ........

Abonner på nyt om Fransklærerens hjørne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Forslag til "maskiner" der kan tjekke elevens franske tekst igennem for grammatiske samt ortografiske uhensigtsmæssigheder.

Assistent til tjek af stavning og grammatik på fransk Så er hjælpen nær, når eleverne sidder og slider i det med deres franske grammatik. Når eleven har skrevet en tekst i f.eks. Word, kan man blot copy-paste sin tekst ind i én af disse 4 "maskiner", der så tjekker teksten igennem og retter. Den "fanger" ikke altid alle fejl, men de fleste! Word har jo også delvist denne funktion indbygget, hvis man ændrer sproget til fransk.

Mine eleverne bruger disse flittigt undervejs i skriveprocessen:   http://www.reverso.net/orthographe/correcteur-francais/ http://www.cordial-enligne.fr/ http://bonpatron.com/ https://www.scribens.fr/

Tjek af verbers bøjning: www.les-verbes.com

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
876 andre er allerede tilmeldt