Aarhus Kommune
0   3

Skolechef advarer mod nisseklædte tyve

To tyve forsøgte natten til i dag at lænse Beder Skole i Aarhus for værdier. Tyvene gik klædt i nissehuer rundt på skolen mandag, og det lykkedes dem at stjæle en A-nøgle, som de brugte ved tyveriet.

Nisser er næppe et sjældent syn på skolerne i disse dage. Så da to mænd i 20'erne med nissehuer i går gik rundt på Beder Skole i Aarhus, lykkedes det dem at besøge både forberedelsesrum, klasselokaler og værksteder. Og ved at aflede en medarbejders opmærksomhed fik de fingre i en A-nøgle, før de blev vist væk. Deres forklaring på besøget var, at de ledte efter deres lillebror. 

Heldigvis blev tyveriet hurtigt opdaget og meldt til politiet. Skolens personale låste alt af værdi inde og der blev tilkaldt ekstra vagtmandskab til natten. 

Tyvene kom på besøg om natten, men nåede ikke at tage noget af værdi. Alarmen gik, og politiet kom hurtigt. 

Chef for skoler, dag- og fritidstilbud i Aarhus Kommune Søren Aakjær advarer andre skoler om at passe ekstra på. 

Artiklen fortsætter under banneret

"Det er nok ikke årstiden til at advare mod alle med nissehuer, men mod metoden. Det er usædvanlig frækt, at man under dække af at lede efter en lillebror går rundt på skolen, selv om man bliver antastet af medarbejdere. Man kunne være bekymret for, at det gentager sig. Derfor er det som altid vigtigt at sikre sig, at besøgende i et dagtilbud, en skole, en fritidsklub eller for den sags skyld et ældrecenter har et legitimt ærinde," siger han.

Beder Skole har fået kodet alle låse om, så nøglerne ikke længere kan bruges.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ