Test din viden om folkeskolen i december

Julequiz: Test dig selv og vind fede julegaver

Det er december og julekalendertid, og folkeskolen.dk har sat nogle kasser vin og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en julekalenderquiz. Der kommer nye spørgsmål tre gange i løbet af december.

Publiceret
Et weekendophold for to - for eksempel her på Hotel Skarrildhus ved Herning - er hovedpræmien i folkeskolen.dk's julequiz.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nedenfor kan du teste dig selv i de første spørgsmål. Hvis du også vil deltage i lodtrækningen om tre flasker vin, siger du samtidig ja til at modtage folkeskolen.dk's ugentlige nyhedsbrev (hvis du allerede får nyhedsbrev fra os, er du naturligvis også med i konkurrencen). Du kan prøve, så ofte du vil, og den 8. og den 15. december kommer en ny runde spørgsmål. Jo flere gange du deltager, jo større er dine chancer for at vinde et weekendophold for to til en værdi af 7.500 kr.

Der trækkes lod på sidste skoledag før jul, den 21. december.