»Jeg tror, at vi arbejder med læringsstile en gang om måneden«, siger Mia Pedersen, der går i 8. klasse.

Elever savner læringsstilene

Det er gået ned ad bakke med læringsstilene.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærerne arbejdede mere med læringsstile for et år siden, end de gør nu. Det er en skam, mener Mia Grøftholdt Pedersen, der går i 8.c på Gauerslund Skole.

»Dengang var undervisningen sjovere, end den plejede at være. Der blev tænkt mere på, hvad vi skulle. Nu er det mest gået tilbage til det gamle. Det er nærmest ren tavleundervisning. Jeg tror, at vi arbejder med læringsstile en gang om måneden«, siger hun og slår fast, at det var bedre for et år siden.

»Når man lige har vænnet sig til det, og lærerne så holder op, så 'sucks' det«, siger Mia Grøftholdt Pedersen, som er taktil og dermed ifølge teorien lærer bedst ved at røre ved ting.

Hendes klassekammerat Sofie Holst Olsen, der lærer bedst ved at røre sig, forklarer, at der blev arbejdet meget med læringsstile, mens tv var på skolen. Lærerne holdt også stilen i en periode bagefter.

»Men det gik stille og roligt ned ad bakke. Det er måske også, fordi vi har skiftet lærer, men det var altså bedre, da vi selv lærte tingene, uden at læreren stod ved tavlen og forklarede«, siger hun.

Kamp