Blog
0   4

Hør Jakob Jespersen i www.den2radio.dk

Abonner på nyt om Tænketanken Sophia i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I Egon Clausens samtalerække, Gamle Pædagoger, er turen nu kommet til lærer Jakob Jespersen, som kommer ind på de nødvendige krav til fremtidens uddannelser.

Her er teksten fra netradioens omtale af programmet:

I serien GAMLE PÆDAGOGER har Egon Clausen en samtale om kravene til fremtidens uddannelse. Folkeskolen i dag afspejler den sunde fornuft af i går, og det er hverken sundt eller fornuftigt. Det mener lærer Jakob Jespersen, der har skrevet en bog, hvori han beskriver det dannelsesideal der bør gælde for en skole, der vil gøre eleverne velegnede til at leve i fremtidens samfund, der står overfor store udfordringer i form af  klimaforandringer, tørke, råstofmangel og befolkningstilvækst. Jakob Jespersen er lærer med erfaring fra undervisning i Danmark og fra langvarige ophold som rådgiver for udvikling på landet i Zimbabwe og Nepal. Hans bog om fremtidens folkeskole er blevet kaldt for "imponerende, nødvendig og meget modig." Fremsynet folkeskole - et dannelsesideal for det 21. århundrede, Forlaget Fjordager 2016.

Artiklen fortsætter under banneret

Udsendelsen kan høres på www.den2radio.dk fra den 12.-18. november, hvorefter den kan hentes i netradioens arkiv. Her kan de tidligere udsendelser i serien også findes

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ