Uskolet

Der er intet – intet – forældre med barn i større klasse ikke allerede har prøvet før

Forældrene til Josephine i 6.b har allerede prøvet alt, dengang Josephines storebror, Mikkel, gik på skolen. Det fremgik af tirsdagens forældremøde, hvor Josephine og Mikkels forældre, Trine og Lars, deltog aktivt.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Vi prøvede det samme med Mikkel, Josephines storebror, for nogle år siden«, afbrød forældrene flere gange. »Det har vi prøvet. I Josephines storebrors klasse gjorde vi det samme« lød det senere - og igen: »Nu med Mikkel, det er Josephines storebror, i hans klasse prøvede vi fuldstændig det samme«.

Klasselærer Katja er ikke overrasket: »Jeg har prøvet det samme før«.

 

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.