Uskolet
0   2

Der er intet – intet – forældre med barn i større klasse ikke allerede har prøvet før

Forældrene til Josephine i 6.b har allerede prøvet alt, dengang Josephines storebror, Mikkel, gik på skolen. Det fremgik af tirsdagens forældremøde, hvor Josephine og Mikkels forældre, Trine og Lars, deltog aktivt.

»Vi prøvede det samme med Mikkel, Josephines storebror, for nogle år siden«, afbrød forældrene flere gange. »Det har vi prøvet. I Josephines storebrors klasse gjorde vi det samme« lød det senere - og igen: »Nu med Mikkel, det er Josephines storebror, i hans klasse prøvede vi fuldstændig det samme«.

Klasselærer Katja er ikke overrasket: »Jeg har prøvet det samme før«.

Artiklen fortsætter under banneret

 

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ