Faglig læsning
0   2

Andreas Mogensen bliver forfatter

Astronomisk Selskab fylder 100 år, og det bliver blandt andet fejret med udgivelsen af en række små fagbøger om rumfart og Danmark som rumnation. En af bøgerne hedder »Min rumrejse« og er skrevet af ingen ringere end Andreas Mogensen, den første dansker i rummet. Hver bog er 16 sider lang og koster 20 kroner stykket. Køber man alle otte på én gang, slipper man med 120 kroner plus porto. De små bøger er en del af serien »Vild med Viden«, som tidligere er blevet anmeldt på folkeskolen.dk. Se mere om bøgerne på vildmedviden.com.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.604 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.513 andre er allerede tilmeldt