Læremidler
0   2

Snit en udfordring

Frank Egholm, dansk snitnings grand old man og manden bag snittesiden.dk, er om sig i disse dage. For ikke så længe siden udgav han »Snittede småfugle«, som Folkeskolens anmelder mente, at landets sløjdlærere burde se at få ind på deres værksteder, og nu er han på banen igen med »Lav hjernevridere i træ«. Den indeholder mere end 20 puslerier, så der er udfordringer til både hoved og hænder - og måske nogle julegaveideer, som eleverne kan lave i sløjdtimerne. Og hvis opgaverne er for svære, er der løsninger bagerst i bogen.

»Lav hjernevridere i træ« af Frank Egholm er 68 sider lang og koster 198 kroner. Den er udgivet på forlaget Aslak.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.089 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
488 andre er allerede tilmeldt