Debat
0   7

VILDE KORSSTING OG SPEEDEREN I BUND

Broderiworkshop på Sjællandsstævnet

Når deltagerne i en 2-dages workshop mener at de er nødt til komme 2 dage mere, så ved man at det har været et par rigtig gode dage – og dette var tilfældet på broderiworkshoppen den 7.-8. oktober hvor en af Danmarks dygtigste brodøser, Bettina Andersen, var instruktør.

Fra første sting blev taget fredag eftermiddag til vi sluttede knapt et døgn senere, blev der syet og diskuteret pædagogiske muligheder i de nye teknikker så det var en fornøjelse, og vi kan roligt sige at alle kom hjem med en god portion broderiteknikker og -ideer som kunne sættes i gang som forløb med det samme og endnu flere ideer, og inspiration, til yderligere afprøvning og eksperimentering.

Og hvem havde troet at korssting ligefrem kunne være andet end præcist og kedeligt? Her var der vildt (og vildt flot) håndbroderi,  ja, korssting var med for fuld knald, stigestingene var nye for de fleste, og endnu vildere maskinbroderi med pedalen i bund.

Selvom tiden gik alt for hurtigt, og vi gerne ville have haft tid til meget mere broderi, kunne vi ved den afsluttende fællesudstilling endnu engang konstatere vigtigheden af og glæden over et par dages efteruddannelse med ”fingrene i grøden”og en bemærkning om at ”havde jeg vidst at broderi kunne se sådan ud, havde jeg meldt mig til det”.

Artiklen fortsætter under banneret

For min skyld må broderiworkshoppen i hvert fald godt blive slået op igen til næste år når Sjællandsstævnet løber af stablen igen, (den 6.- 7. oktober 2017).

Vi ses.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.343 andre er allerede tilmeldt