Debat
3   62

Hjortdals parallelunivers

Skolelederforeningen lever i en anden verden end folkeskolens lærere og elever.

Politiken har i dag et annoncetillæg på 30 sider fra Alinea betitlet 'Den Moderne Folkeskole'. Det handler mestendels om alle it-velsignelserne, men der er også et tosiders indlæg fra Claus Hjortdal under overskriften: 'Folkeskolen i god gænge'. Her er et par citater:

Artiklen fortsætter under banneret

' Stemningen er vendt, samarbejdet fungerer og optimismen er vendt tilbage'.

'Der er ingen tvivl om, at eleverne med reformen vil blive bedre både til at regne og skrive'.

’For både elever og lærere betyder reformen, at indholdet for skoledagen er på plads. Det giver ro på bagsmækken, og jeg synes, at vi efterhånden har fået genetableret det tillidsfulde samarbejdsklima, der skal være mellem lærere, skoleledere, pædagoger, elever og forældre'.

'Vi kan allerede nu se, at folkeskolen er igennem en reel produktivitetsfremgang. En fremgang, hvor fagligheden er større og antallet af læste timer flere. Vi kan se, at eleverne flytter sig fra time til time, og det er en stor tilfredsstillelse for både lærere og elever. Den gode stemning er genrejst, læringsrummet med sin målstyring er indtaget, og hele vejen rundt er det efterhånden tydeligt for enhver, at reformen giver mening'.

'Som skolelederforening ser vi med tilfredshed på de nye og klare læringsmål. Vi konstaterer, at det virker, og vi har erfaret det nye faglige fokus, som læringsmålene definerer'.

Kommentarer overflødige.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks