Debat

Tak til '7-banden' fra Haderslev

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tak til '7-banden' fra Haderslev. (Folkeskolen nummer 27/28).

Af jeres indlæg kan jeg forstå, at I overvejer jeres medlemskab samt udtrykker stor bekymring for virkningerne af det lille 'ja' til en umulig overenskomst.

Tak, fordi I havde mod til/på at skrive til Folkeskolen, som har det meget svært med nej-sigerne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg håber ikke, at I reflekterer på kommentar i Folkeskolen nummer 29/32, fordi Kjeld Glückstadt, Gladsaxe, i den grad blander æbler og kartofler, at hans kommentar bliver usaglig - sammenligningerne er umulige - og derfor ikke værd at svare på. Jeg deler - meget - jeres dybe bekymring for følgerne af det tragiske 'ja'. Vi kan desværre allerede begynde at læse konturerne og virkningerne i kommunerne.

Det er så klart mit håb, at bekymringerne bliver bragt til skamme, men min tro herpå er meget lille, så jeg forstår jer.

Og virkningerne vil tegne sig meget tydeligt inden formandsvalget!

Godt gået, Haderslevs '7-bande'.

Ellen Sørensen

Arrild