Debat

Dagens solstrålehistorie

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den hetzhungrende dagspresse har sjældent de store positive meldinger omkring den meget velfungerende folkeskole, men stor var min glæde, da jeg i torsdags fra morgenstunden kunne glædes over nyheden om, at vores glimrende formand Anni Herfort genopstiller til ny formandsperiode ved den forestående kongres.

Anni har varetaget vores interesser på glimrende vis i en meget svær tid for foreningen, og også ledernes interesser har haft hendes store bevågenhed. Jeg håber på genvalg af en formand, som også i medierne hele tiden fremstår som en meget troværdig repræsentant for DLF, ikke mindst denne kvalitet er vigtig i samspillet med 'modparten'.

Bjarne Danielsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Brande