Debat

»Arbejdet med mobning skal systematiseres og prioriteres«

Sigurd Barrett har med sit historieprojekt taget udgangspunk i den ministerielle kanon, men også sat sit eget præg. Han er for eksempel fascineret af, at der har levet neandertalere i Danmark.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

I den anledning er det mere end sølle, at ministeren og ministerens parti (Venstre) ikke har taget skarpt afstand fra udtalelser fra regeringens støtteparti (Dansk Folkeparti (DF)), hvor for eksempel Katrine Winkel Holm støtter skingre meldinger om, at venligboerne er landsforrædere og tyskerpiger.

Og hvor er Venstres skarpe kritik af et DF-medlem, der på landsmødet påstod, at de fremmede sviner og dræber.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I Nazityskland var den slags udtalelser benzin på et bål, der førte til, at jøderne i et stort antal blev udryddet.

I historietimerne har vore elever lært om disse hæsligheder - vi må ikke håbe, at de også lærer af blandt andet Venstres politiske mobningspassivitet!