Blog
0   4

Universet

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

- årets tema for Matematikkens Dag

Forlaget MATEMATIK udgiver igen i år et materiale til brug for Matematikkens Dag. Årets tema er UNIVERSET.

 

Fredag den 30. september 2016 afholder Danmarks Matematiklærerforening en konference i Odense med præsentation af materialet UNIVERSET.

Artiklen fortsætter under banneret

 Læs mere og tilmeld dig her

Temaet UNIVERSET indeholder elevoplæg og lærervejledninger til alle skolens trin. Oplæggene er i overenstemmelse med Fælles Mål.

Årets tema UNIVERSET indeholder inspiration til at give eleverne nogle læringsoplevelser om blandt andet planeterne i solsystemet, raketbygning og affyring, om himmelrummet og måneformørkelse - i samspil med matematik.Materialet er opbygget af en række emner, der gennem spændende opgaver giver eleverne mulighed for fordybelse.Emner fra bogen bruges som events på Matematikkens Dag 2016 på skoler over hele landet.Vi tror, at lærere og elever vil finde relevant stof til arbejdet med matematikken på skolen set i dette perspektiv.I vil sikkert finde finurlige nye oplysninger, som I enten ikke har hørt om eller har glemt.

Blandt bogens temaer kan man finde opgaver til alle klassetrin. Til temaerne foreligger lærerkommentarer, som giver dels vejledning, dels ideer til videre arbejde med det enkelte tema og som samtidig giver sammenhæng mellem teamet og Fælles Mål.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.295 andre er allerede tilmeldt