Uskolet
0   3

Efter folketingsreformen: Flere og flere vælger det danske folkestyre fra til fordel for private styreformer

Det danske folketing er under pres. Flere og flere vælger den offentlige folkeforsamling fra og skifter til private alternativer. Utilfredsheden skyldes primært de mange forandringer, som Folketinget har gennemgået, senest med den nye folketingsreform.

»Vi ville egentlig ønske, at vi kunne støtte Folketinget«, forklarer en borger. »Men det er ikke et sted at sende sine medborgere hen, især ikke med de alenlange heldagsdebatter, de dræner jo alle for energi«. Borgeren peger desuden på Folketingets problemer med lovforslagscafeer, inklusion af politikere med særlige behov og ikke mindst målstyret hastebehandling.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ