Debat

Hvad er meningen?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 18 skriver Frederik Jakobsen: »Hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære« og angiver, at dette er et citat fra en undervisningsminister for år tilbage. Måske har han ikke lært at angive kilder, når man retter kritik af, og bruger citater fra, offentlige personer.

Det ville være nyttigt og klædeligt, hvis han ville oplyse, hvilken minister, hvornår og hvilken kontekst citatet er fra! ... Hvis han ikke har lært at gøre dette, så skal han da vide, at hans ytringer i høj grad kan opfattes som noget, der traditionelt hører hjemme på den ekstremt højreorienterede, nærmest fascistoide, del af det politiske spektrum.

Men dét er måske også meningen?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS