Finn Søndergaard Andersen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sidst i sommerferien modtog vi det triste budskab, at vor gode ven og kollega Finn uventet var død.

I 1977 kom Finn til Klarup Skole, og hans klarsyn og veltalenhed gjorde, at han hurtigt fik mange tillidshverv. Finn brændte for sit lærerjob og havde en udstråling af venlig myndighed over for såvel elever som kolleger. Han underviste overvejende i dansk og fysik i de ældste klasser, men havde også matematik med de yngste elever, som han kunne tryllebinde med sine 'magiske' udfoldelser. Derudover har mange faggrupper nydt godt af Finns hjælpsomhed og praktiske sans, når et eller andet skulle repareres.

Ud over skolen var familiens ve og vel det vigtigste for Finn. Han nød, at tingene fungerede omkring ham, og var ofte den, der kokkererede for familien. Den daglige avislæsning og de mange udenlandsrejser var et udtryk for Finns store interesse for omverdenen.

Vi vil mindes de mange festlige stunder, vi har haft med Finn, og savne hans vid og humor.

Æret være Finns minde!

Jette og Else

Powered by Labrador CMS