Blog
1   8

Den 7. nordiske GeoGebrakonference i Norge

Abonner på nyt om GeoGebra-bloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fra den 23. til den 25. september afholdes den sidste nordiske GeoGebrakonference i denne omgang. Det Danske GeoGebra Institut udlodder en tur til konferencen med ”alt” betalt. Mød opfinderen af GeoGeobra, Markus Hohenwarter, og få idéer til hvordan man kan inddrage GeoGebra i undervisningen på nye måder.

Siden 2010 har det Nordiske GeoGebra Netværk hvert år afholdt en konference i et af de nordiske lande, og i år er turen kommet til Matematikksenteret i Trondheim i Norge. Konferencen er et mødested for folk, der brænder for matematikprogrammet GeoGebra, og den giver undervisere fra forskellige lande en mulighed for at inspirere hinanden med god undervisningspraksis med (og uden) inddragelse af GeoGebra. Udover at blive klogere på GeoGebra, er det altid interessant at opleve de forskellige landes tilgang til, og syn på undervisning og diskutere forskelle og ligheder landene imellem.

Hvert år drager vi en gruppe danskere fra forskellige dele af uddannelsessystemet afsted til konferencen, og i år er ingen undtagelse. Fire af os har i år oplæg eller workshops på konferencen, hvor vi fortæller om, hvordan vi bruger GeoGebra i Danmark.

Key topic groups

Siden 2013 har konferencerne desuden markeret startskuddet til en key topic group, der i løbet af det kommende år skal afprøve konkrete tiltag i forhold til forskellige temaer og efterfølgende konkludere på tiltagene og fremlægge det for interesserede. Det foregående år har handlet om temaet ”Teacher’s knowledge and classroom management in a technological environment”, og gruppens resultater fremlægges på årets konference. Samtidig sættes næste key topic group i gang med temaet ”Assessment of mathematical competencies in a technological situation”.

Artiklen fortsætter under banneret

Kom gratis med til konferencen i Trondheim

De 7 konferencer har været støttet af Nordplusmidler, og det har i år vist sig, at der er råd til at sende én deltager fra hvert land med på konferencen med indgang, rejse, kost og logi betalt af det Nordiske GeoGebra Netværk. Det ”eneste” man selv skal betale med, er tiden til konferencen.

Er du interesseret i at komme gratis med eller vil du blot høre mere om konferencen, så skriv til mig på btkr@ucl.dk. På fredag vælger vi en tilfældig blandt de interesserede.

Konferencens officielle hjemmesiden kan findes her: http://nordic.geogebra.no/conferences/norway-2016

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.252 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.045 andre er allerede tilmeldt