Debat

Du kvæles af luften i folkeskolen

Luftningen er kvælende i folkeskolen pga. gamle bygninger, dårlig ventilation og store spareøvelser på ventilationen. DR skriver at det går ud over indlæringsevnen. Det tror jeg også på. Jeg er lige kommet tilbage fra en forstadskole i København, hvor luften var tung. Bare vent til sidst på ugen, så kan vi forvente over 30 grader celsius.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Grænseværdierne virker ikke efter hensigten. De er designet til elbesparelse og til styring af ventilation. Vi må tilbage til den menneskelige faktor. Er klasselokalet eller toilettet behageligt, at opholde sig i - så er det i orden. Med andre ord, mere menneskelighed og mindrer ingeniørkunst vil give en bedre folkeskole for alle, både børn og voksne. 

Læs mere her om CO2 i skoleklasserne: http://www.dr.dk/nyheder/indland/op-til-fire-gange-meget-co2-i-klassevaerelser

Her kan du læse om Toiletheaven - www.toiletheaven.dk, som arbejde ud fra den menneskelige faktor. I en af folkeskolerne har vi bypasset ventilationsanlægget og fået meget mere sug på toiletterne. Tror i det hjælper? - det kan jeg garanter!. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

#skoletoiletter #skole-toiletter #skoletoilet

Powered by Labrador CMS