Debat
0   4

Du kvæles af luften i folkeskolen

Luftningen er kvælende i folkeskolen pga. gamle bygninger, dårlig ventilation og store spareøvelser på ventilationen. DR skriver at det går ud over indlæringsevnen. Det tror jeg også på. Jeg er lige kommet tilbage fra en forstadskole i København, hvor luften var tung. Bare vent til sidst på ugen, så kan vi forvente over 30 grader celsius.

Grænseværdierne virker ikke efter hensigten. De er designet til elbesparelse og til styring af ventilation. Vi må tilbage til den menneskelige faktor. Er klasselokalet eller toilettet behageligt, at opholde sig i - så er det i orden. Med andre ord, mere menneskelighed og mindrer ingeniørkunst vil give en bedre folkeskole for alle, både børn og voksne. 

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere her om CO2 i skoleklasserne: http://www.dr.dk/nyheder/indland/op-til-fire-gange-meget-co2-i-klassevaerelser

Her kan du læse om Toiletheaven - www.toiletheaven.dk, som arbejde ud fra den menneskelige faktor. I en af folkeskolerne har vi bypasset ventilationsanlægget og fået meget mere sug på toiletterne. Tror i det hjælper? - det kan jeg garanter!. 

#skoletoiletter #skole-toiletter #skoletoilet

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ