Uskolet
0   1

SF: Skolebørn skal tilbydes mulighed for heller ikke at spise statens morgenmad

Socialistisk Folkepartis forslag om, at alle folkeskoleelever skal tilbydes morgenmad på statens regning, er ifølge partiets gruppeformand »et opgør med den ulighed, der eksisterer i folkeskolen«. Han uddyber: »Vi vil give alle kræsne børn mulighed for at vrænge ad og skubbe også statens mad væk fra sig om morgenen. Det skal ikke kun være de velstilledes privilegium, når de sidder dér med deres Noma-morgenmad«. Forslaget, som ifølge Socialistisk Folkeparti vil koste knap 250 millioner kroner om året, modtages køligt i blå blok: »Staten skal ikke blande sig i, hvad børnefamilier ikke kan få ned om morgenen«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ