Uskolet
0   4

Er Leg og Læring i virkeligheden bedste venner?

Leg og Læring er hinandens bedste venner. Sådan lød en af de rammende formuleringer fra årets Sorø-møde. Men nu har graverjournalister undersøgt, om der egentlig er belæg for den udlægning af parternes relation: »Bedste venner vil jeg nok ikke kalde os«, mener Leg. »Læring kommer tit og foreslår, at vi skal lave alt muligt sammen, men jeg gider altså ikke hænge for meget ud med dem ovre hos Koncentration og Fordybelse, alting tager så sindssygt lang tid med dem, de er jo totalt nørder, ikke?«

Læring kommenterer på sin side: »Leg og dem er vist meget sammen med Kreativitet og Fantasi og nogle af de andre nede hos Frihed, men det bliver tit noget rod med dem, synes jeg. De larmer virkelig meget. Og der er ikke rigtig noget formål med noget af det«.

Artiklen fortsætter under banneret

Både Leg og Læring ser imidlertid frem til et fællesarrangement ovre hos Nysgerrighed i næste uge. Ikke mindst fordi den populære og gådefulde Dannelse har lovet måske at dukke op senere.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ