Ole Mølgaard

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg og fortvivlelse, at vi natten til tirsdag den 16. august modtog meddelelsen om, at vores konsulent Ole Mølgaard pludselig er afgået ved døden. Ole var vores klippe. Han hjalp, rådgav, opmuntrede, deltog og var til stede for alle, han mødte på sin vej. I sit virke som konsulent i Danmarks Lærerforening nød han enorm respekt og tillid blandt vore medlemmer og vore samarbejdspartnere. Utallige gange har han afhjulpet svære situationer for andre. På det felt var han helt unik. Med sit lune og tillidsvækkende gemyt og sin skarpe hjerne fandt han løsninger og altid på en måde, hvor ingen kom i klemme. Ud over at være konstruktiv og empatisk besad han også en særlig humor, som skabte en behagelig stemning omkring ham.

Ole blev tillidsrepræsentant på Gislev Centralskole i 1994. I 1999 blev han fællestillidsrepræsentant i Ryslinge Kommune. Det bragte ham ind i kredsstyrelsen for Østfyns Lærerkreds. Det viste sig hurtigt, at Ole havde mere end almindelig flair for arbejdet, og da der blev en ledig konsulentstilling i 2004, var han et naturligt valg. Dette job har han i alle årene klaret helt formidabelt. Også uden for Fyn blev der lagt mærke til Ole. Han deltog i flere pilotprojekter til gavn for medlemmerne. Også i sit arbejde for Lærernes Pension nød han stor anerkendelse. Ole var desuden kongresdelegeret i Lærernes a-kasse.

Vi har mistet et stort menneske og en stor kapacitet. Ole vil være savnet i mange år frem.

Vore tanker går til Lone og til hans højt elskede børn og børnebørn, som må lide det allerstørste afsavn.

Æret være hans minde

Powered by Labrador CMS