Debat
3   63

Hver sjette nyuddannede lærer går hjem efter et år! Selvfølgelig!!!!

Målstyringsdiktatet er NO GO!

Ja! De nye lærere skal have spillerum og færre timer, men de er fanget i en pædagogisk diktatorisk isolationscelle, som alle os andre! De nye lærere starter muntert fløjtende på det nye job, og glæder sig til at udføre god inspirerende undervisning.De har jo fået masser af pædagogiske vitaminer og inputs via uddannelsen. De møder så op til et statsligt bureaukratisk og totalitært system. Metodefriheden er på lossepladsen! Så er det da klart, at man er klar til storskrald :-( Så længe folkeskolereformen vedbliver, er vi kun fysisk tilstede :-(

De nye lærere skal forhåbentligt ikke køre samme undervisning som andre lærere! De skal og vil være professionelle lærere! De kan nok godt tænke selv!!! Faresignalet er den læringsmålstyrede invasion, som udelukker professionel selvtænkning!!! Det er sket i mange lande , med uheldig eller ingen lærring til følge! Målstyringstænkningen er udført af embedsmænd uden vid omkring progressiv undervisning, og undervisning i det hele taget! Facit er desværre, at lærere kan undervise mere! De kan jo bare reproducere andres undervisning   Så kan enhver gå ind og undervise uden filter og uddannelse! Stop det vanvid, for dine og mine børn og børnebørns vegne! understimulerede robotter skal ikke køre samfundet videre................:-(

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
309 andre er allerede tilmeldt