Nyborg Kommune
0   9

Jens Voetmann

Det er med stor sorg, vi i DLF's kreds 80 har modtaget den triste meddelelse, at vores næstformand, Jens Voetmann, den 2. august er afgået ved døden. Selv om vi de sidste uger vidste, hvilken vej det gik, er det svært at fatte, at Jens ikke er blandt os mere.

I seksten år har Jens været at finde blandt kredsens tillidsrepræsentanter. Jens har altid bidraget analytisk og konstruktivt, hvad enten det har drejet sig om input på tillidsrepræsentantmøder, oplæg til forhandlinger eller i alle andre sammenhænge, hvor han har deltaget. Jens har haft en sjælden evne, som ikke er mange af os forundt. Han har kunnet sige tingene ligeud, kort sagt tage tyren ved hornene, og det på en måde, så ingen har følt sig gået for nær.

Artiklen fortsætter under banneret

Ligesom vi i kredsen har nydt godt af Jens' mange kvaliteter, ved vi, at kollegerne på Vibeskolen har meget at takke ham for. Med sit rolige væsen og måde at finde løsninger på har han afhjulpet mange svære situationer gennem årene.

Vi har i Jens mistet en dygtig og værdsat tillidsrepræsentant.

I 2013 indtrådte Jens i kredsstyrelsen, hvortil han i flere år »kun« havde ønsket at blive valgt som suppleant. I kredsstyrelsen udmærkede Jens sig ved sit klarsyn og ved sin konstruktive tilgang til arbejdet for vore medlemmer. Også i festligt lag vil vi savne Jens, han var altid god for en quiz, og med den brede viden, han havde, ville vi alle gerne være på hold med ham. Fra sommeren 2015 blev Jens fællestillidsrepræsentant i Nyborg Kommune, og da kredsen i foråret 2016 skulle have ny næstformand, var det naturligt at pege på ham. Desværre fik han ikke rigtig mulighed for at udfylde den rolle, da han kort tid efter blev syg, og kræften satte sig sine spor, indtil han så måtte opgive kampen.

Vore tanker går til hustruen Helle og de to sønner, Magnus og Lasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ