Inklusion
0   29

Afstressning til antennebørn

»Det handler om at fodre din søhest« er en bog til de børn, der altid synes, lyset er lidt for skarpt, hvis tøj altid kradser, og som finder det meste mad lidt for mærkelig til rent faktisk at spise. Antennebørn, kalder forfatterne de unger, og fordi de oplever alting så intenst, er de i konstant alarmberedskab og mistrives ofte. Det kan både vise sig ved, at de forstyrrer undervisningen, og ved, at de trækker sig ind i sig selv.

Bogen fortæller afslappet og humoristisk om, hvordan antennebørn kan få en lettere hverdag. Og så er der lagt op til, at børnene selv skal farvelægge illustrationerne.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.283 andre er allerede tilmeldt