Lærernes Pension
1   448

Lærernes Pension bygger 194 udlejningsboliger i Aalborg

Indtil dato har du skullet flytte til København eller Aarhus for at komme til at bo i en af de lejligheder, som Lærernes Pension udlejer. Men nu opfører selskabet også udlejningsboliger i Aalborg.

I det gamle godsbaneområde i Aalborg - tæt på Østerådalen og Limfjorden - bygger Lærernes Pension 194 nye udlejningsboliger, som får navnet Østeråparken. Lejlighederne skal efter planen stå klar til indflytning juni 2018.

Lærernes Pension har indtil videre holdt sig til København og Aarhus, når de har bygget udlejningsboliger. Men Aalborg er en by i vækst og udvikling, og det har gjort investeringen attraktiv for Lærernes Pension, fastslår finansdirektør i Lærernes Pension Henrik Walther Mogensen på selskabets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under banneret

"Vi synes, denne investering er attraktiv på flere måder. Projektet er både ambitiøst og meget professionelt, og derfor synes vi, det har været meget interessant at være med til at fuldføre visionen. Når vi bygger udlejningsejendomme, så skal høj kvalitet i byggeriet, attraktiv beliggenhed og et godt afkast gå op i en højere enhed, og det lever dette projekt op til", udtaler han.

Østeråparken

• Byggeriet igangsættes i slutningen af 2016 og forventes at været afsluttet i juni 2018
• Lærernes Pension bygger omkring 15.000 kvm udlejningsboliger
• Lejlighederne er fra 50 kvm til 100 kvm
• Alle lejligheder har store altaner

Investering på 300 millioner

Investeringen beløber sig til godt 300 millioner kroner. Der bliver udsigt fra alle lejligheder til Østeråparken og byen. På parksiden får samtlige lejligheder store solvendte altaner.

Lejlighederne har en bred målgruppe, så både familier, enlige og studerende, der vil dele en lejlighed, får mulighed for at bo i området. På udendørsarealet på godsbanen vil der både være små vandløb, fodboldbaner, legeområder og park.

Et led i et større byplanlægningsprojekt

Med opførelsen af disse nye boliger bliver sidste etape af et større byplanlægningsprojekt i Aalborg afsluttet. Visionen er at skabe et nyt, attraktivt bymiljø på godsbanen i Aalborg, og Lærernes Pensions boliger kommer til at danne en overgang til grønne rekreative områder og på sigt den fritlagte Østerå.

Bag projektet står Aalborg Kommune og DSB Ejendomsudvikling samt TN udvikling og en række andre rådgivere.

"Med salget af den sidste grund til Lærernes Pension føles det lidt, som om ringen er sluttet. Det startede med et Campus, og nu kommer Lærernes Pension og investerer markant i området - rent faktisk er denne transaktion den største fra institutionel side i Aalborg, når det gælder nyopførte udlejningsboliger", siger direktør i TN Udvikling Torben Nielsen.

Parken, de mange små vandløb og gårdarealerne er anlagt, så store vandmængder fra skybrud vil blive opsamlet og udledt uden at gøre skade.


  

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
358 andre er allerede tilmeldt