De vandt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Førstepræmien i Dansk Naturvidenskabsfestival og Folkeskolens sangskriverkonkurrence blev vundet af Maj, Line, Jeanet og Tana fra 6. klasse, Alex fra 5., Maja, Susanne og Marius fra 4. og Mads, Mads og Esben i 2. klasse på Herborg Friskole, hvor der kun går 48 elever. I august havde skolen sangskriverværksted i formiddagsfrikvarteret, hvor elever, der havde lyst, kunne være med. De har vundet et show til skolen med Sebastian Klein.

Andenpræmien på 1.000 kroner blev vundet af 3. klasse på Studsgård Friskole. Tredjepræmien, 25 eksemplarer af »Mesterdetektiven Blomkvist« og fem eksemplarer af sangbogen »Ringe i vandet«, går til 5.a på Enggaardskolen i Billund.

I lærerkonkurrencen har Birgit Andersen, Videbæk, Henrik Ørtved, Blommenslyst, og Tina Schou fra Nørre Nebel vundet henholdsvis 1.500 kroner til billetnet.dk og gavekort til Fona på 500 og 300 kroner.