Blog
0   246

Jeg glæder mig til at se eleverne folde sig ud i naturfag

Abonner på nyt om Geografi i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Som tiden er gået og de mange forskellige vejledninger og gode råd er læst igennem, bliver jeg mere og mere optimistisk omkring den nye naturfagsprøve.

Det er sidste arbejdsdag inden ferien. I mandags tårnede opgaven sig op for mig. For første gang skal jeg sidde og planlægge et helt år frem. 4 klasser, 2 årgange, 3 naturfag og et naturfagligt fokusfag. Puha, var jeg lige ved at sige…..

Men som planerne er begyndt at forme sig og jeg opdager flere og flere forbindelser imellem fagene, kan jeg mærke optimismen boble i mig. Det ser faktisk ud som om det her kunne udvikle sig til noget stort. Jeg har den største Ja-hat på, og især i geografi kan jeg se et kæmpe potentiale for endelig at få noget mere undersøgende og eksperimentelt arbejde ind i timerne.

Mit team og jeg har besluttet at de 3 fællesfaglige forløb som vi vil igennem (+ 3 som vi repeterer fra sidste år) skal dele alle naturfagstimerne i den periode emnet forløber. Det er de facto en sammenlægning af fagene i perioder. Derudover forsøger vi at lægge emner som har relevans til hinanden i forlængelse.

Jeg glæder mig til uge 32. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.591 andre er allerede tilmeldt