0   150

Skole – som i gamle dage

Fysisk afstraffelse, skiffertavler og endeløse remser af kongerækker kan igen blive virkelighed for landets skoleelever. Skolehistorisk Samling på University College Sjælland i Vordingborg giver nu lærere og elever mulighed for at få et historisk tilbageblik med undervisning i virkelighedsnære fysiske rammer. Skolehistorisk Samling er ikke et museum, men et arbejdende værksted, hvilket betyder, at elever og lærere bliver aktiveret ved besøget. For mere information og booking skal der tages telefonisk kontakt på 72 48 23 00 eller 55 37 33 52.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen