Debat
0   478

De nationale diktatoriske test!!

Igen skal man stå på mål, for at undskylde resultater, som ikke har nogen som helst evidens!(Jeg skriver om mit domæne som handler om test i læsning) Det er tydeliggjort fra adskillige fagfolk på alle planer! Lærere, professorer og mange andre kloge folk! Jeg vil ikke dissekere og udstille det amatøriske stunt, med de tåbelige nonevidens opgavetyper.her! Det er gjort mange gange, med ingen respons til følge, fra de involverede initiativtagere! Da der umiddelbart ikke sker noget konkret fra den front,så sker der det lige nu, at lærere øver eleverne til nationale test, så man kan bevise, at de er "dygtige"(så er jeg fredet!) En tyk devaluering som resulterer i, at eleverne bliver gode til testopgaver, men sideløbende ikke lærer ret meget nævneværdigt! Ved devaluering menes, at dem der underviser visionært, seriøst og motivasionsbaseret, bliver ladet i stikken, og bliver udstillet i en amatørisk gabestok!!( De bliver tykt devalueret) Jeg fortæller forældrene ovenstående, og de forstår godt stuntet! De er jo ikke dumme! Det er der så en hel del andre der er :-) (politikere og embedsmænd uden pædagogisk vid) Det ender med, at alle underviser testorienteret! Det skal stoppes for alle involveredes skyld! Så vi kan arbejde videre, med en god progressiv undervisning, hvor eleverne lærer at læse, på en funktionel og motivasionsbaseret måde! Det sker ikke nu :-( De nationale sketch (test) er forhåbentligt kommet for at forsvinde! De er dybt forankrede i målstyringsbacillen :-) Som skal forsvinde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så kan vi blive ved med, at uddanne helstøbte mennesker!! Til sidst vil jeg lige nævne, at læreruddannelsen er et humanistisk embede. Det der sker nu,er, at det sidestilles med et eller andet naturfagligt embede? Det vil sige, at vi kan påbyde lægerne, at bruge igler til at hindre dårligdomme, ved at suge blod og andet sekret fra kroppen! Det er det, der sker nu :-( Vi skal videre!!!!!!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.246 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.265 andre er allerede tilmeldt