Debat
0   487

De nationale sketch! (dansk)

Igen skal man stå på mål, for at undskylde resultater, som ikke har nogen som helst evidens!

Igen skal man stå på mål, for at undskylde resultater, som ikke har nogen som helst evidens! Det er tydeliggjort fra adskillige fagfolk på alle planer! Lærere, professorere og mange andre kloge folk! Jeg vil ikke desikere og udstille det amatøriske stunt, med de tåbelige nonevidens opgavetyper. Det er gjort mange gange, med ingen respons til følge, fra de involverede initiativtagere! Da der umiddelbart ikke sker noget konkret fra den front,så sker der det ligenu, at lærere øver eleverne til nationale test, så man kan bevise, at de er "dygtige"(så er jeg fredet!)  En tyk devaluering som resulterer i, at eleverne bliver gode til testopgaver, men sideløbende ikke lærer ret meget nævneværdigt! Det ender med, at vi alle underviser testorienteret! Det skal stoppes for alle involveredes skyld! Så vi kan arbejde videre, med en god progressiv undervisning, hvor eleverne lærer at læse, på en funktionel og motivasionsbaseret måde! Det sker ikke nu :-(

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.056 andre er allerede tilmeldt