København Kommune
0   164

Københavnerlærernes næstformand bliver 60

Flaget smælder altid, når næstformand for Københavns Lærerforening Lars Sten Sørensen har fødselsdag. Han fylder nemlig år den 5. juni på grundlovsdag, og i år bliver han 60.

Artiklen fortsætter under banneret

Lars Sørensen har været medlem af Københavns Lærerforening siden 1988. Han har været lærer på Klostervængets Skole, hvor han også var fagligt aktiv. Siden flyttede han til specialskolen i Ryparken. Han blev valgt til Københavns Lærerforenings bestyrelse i 1998 og valgt til DLF's hovedstyrelse for første gang i 2011 og genvalgt i 2015. I 2012 stillede han op til kampvalg om posten som næstformand for Københavns Lærerforening og vandt.

Lars Sørensen er en meget flittig mand, der deltager i mange møder med medlemmer, kredssamarbejder og andre organisationer. I sin fritid spiller han bridge. Han er gift og har en søn, som er lærer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks