Anmeldelse

The Story of English / USA

The Story of English / USA

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forskning har vist, at læsning er af vital betydning for fremmedsprogstilegnelsen, så det er bare om at få fyldt hylderne på skolebibliotekerne med kvalitetsbøger, der appellerer til vores elever.

Fakta:

Titel: The Story of English / USA

Forfatter: Conrad Kisch

Pris: 123,75 kroner

Sider: 36 sider

Serie: Fact Finder

Type: Bog

Forlag: Gyldendal

Disse to bøger er begge gode bud på litteratur, der kan give eleverne gode og interessante oplevelser med sproget og kulturen. Det drejer sig om to nye titler i serien "Fact Finder", som er nogle kortere fag- og frilæsningsbøger til engelskundervisningen beregnet til 5.-6. klassetrin.

"The Story of English" fortæller om, hvordan det engelske sprog er opstået og blevet påvirket gennem tiden, og hvordan det til stadighed undergår forandringer også i dag.

"USA" kommer godt omkring mange interessante vinkler på det land, som vi alle har et eller andet forhold til på godt og ondt lige fra fastfood, sports og schools til black history, American lifestyle og Thanksgiving.

Indhold og sprog spiller godt sammen, og illustrationerne er yderst informative og meget varierede, og bøgerne vil helt sikkert appellere til mange af målgruppens elever.