Lærerliv
0   234

Judy Jacobsen

Judy Jacobsen er 48 år og konsulent i Danmarks Lærerforening.

Uddannelse:

Artiklen fortsætter under banneret

Læreruddannet i januar 1987 fra N. Zahles Seminarium med linjefagene hjemkundskab og samtidsorientering. Et alt for smalt valg, synes hun i dag.

Arbejdsplads:

Afdelingen for kursus og kompetenceudvikling i Danmarks Lærerforenings sekretariat i København.

Familie:

Bor sammen med sin mand Elmer på Amager. Har to drenge på 16 og 27 og to børnebørn. Hun prioriterer familien højt og er god til at planlægge arbejdet, så hun får tid sammen med familien.

Judy Jacobsen har arbejdet som lærer i folkeskolen i fire år, men hørte til den årgang af lærere, der blev fyret efter »sidst ind - først ud«-princippet. Derfor valgte hun selv at sige op inden fyringen og arbejdede i seks år på Danmarks Lærerhøjskole med efteruddannelse af lærere, inden hun fik arbejde i DLF. De første ni år i DLF var hun i fagligt kontor med fokus på lærernes arbejdstid.

Mit arbejde lige nu:

Jeg er meget optaget af at revidere organisationsuddannelsen for tillidsvalgte med et modul, der handler om konflikthåndtering. Og så skal jeg have lavet en effektmåling af vores sidste lederuddannelsesforløb for de nyvalgte kredsformænd.

Mit arbejde om fem år:

Jeg er stadig konsulent og arbejder med at flytte organisationer og individer. Jeg vil gerne arbejde mere med coaching.

Efteruddannelse:

I april tog jeg et kursus i konfliktløsning. Jeg afsluttede min Master Practitioner i NLP (Neurolingvistisk Programmering) i januar. Jeg har en systemisk leder- og konsulentuddannelse, et årskursus i organisationspsykologi, en projektlederuddannelse og en forhandleruddannelse. Efteruddannelsen er væsentlig for, at jeg kan varetage mit job optimalt og hele tiden være ajour.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Jeg cykler på arbejde hver dag - året rundt. Og jeg cykler i min fritid i Amager Cykle Ring. I gode uger bliver det nok til et par hundrede kilometer. Jeg har brugt cykelhjelm siden 11. september 2001. Med al den snak om terrortrusler tænkte jeg, at hvis der er noget, der er farligt, så er det at køre i trafikken.

2. Min familie - dem kan jeg slet ikke undvære. Billedet er taget på en ferie i Vietnam. Vi kan rigtig godt lide at rejse sammen.

3. Når jeg er træt, lytter jeg til MusiCure, som jeg køber på apoteket. Så ligger jeg på mor-pladsen i min hjørnesofa.

4. Når vi skal på bilferie, sidder vi altid og skråler med på Shubidua. Der er mange gode snakke gemt i deres sange.

5. Livet er for kort til dårlige bøger. Jeg er i en bogklub, hvor vi mødes en gang om måneden. Denne her er genlæst. Jeg læste den som purung, men har fået noget helt andet ud af den denne gang. En væsentlig pointe er, at man selv kan gøre en forskel.

6. Briller - hvis jeg ikke havde dem, kunne jeg slet ikke arbejde. Jeg har to par på arbejdet og et par briller i alle rum derhjemme.

7. Jeg bruger ofte billeder i mit konsulent­arbejde. Man kan bruge dem til både coachingsamtaler og udviklingsforløb. Folk bliver mere afklaret på en problemstilling, hvis de skal finde et billede, der beskriver, hvad de står i.

8. En vigtig del af det, jeg laver, laver jeg sammen med kolleger. Vi bruger hinanden rigtig meget. Derfor synes jeg, det er fedt, at vi sidder i et stort rum sammen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt