Debat

Velfærdsalliance Frederiksberg

Kom til demo mod omprioriteringsbidraget torsdag d. 12. maj kl. 17 - 18 på Frederiksberg Rådhusplads. Se mere på vores facebook Velfærdsalliance Frederiksberg. Der vil være demo ved mere end 70 rådhuse landet over - så besøg dit eget rådhus.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Frederiksberg Rådhusplads er der på torsdag 7 talere: Morten Jung, Michael Vindfeldt, Karsten Lauritsen, Balder Mørk Andersen, Daniel Panduro, Sakse Ravnskov Andersen og Dennis Kristensen. Arrangementet bindes sammen af konferencier Sebastian Dorset.

Kom og støt modstanden mod de kommunale nedskæringer og vis at vi ikke mere vil acceptere den systematiske udhulning af velfærden.

Der er demonstrationer i over 70 kommuner så, hvis du ikke bor i nærheden af Frederiksberg så find en anden kommune her:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

http://velfaerdsalliance.dk/22-12-maj-se-hvor-der-demonstreres

Hvis du vil følge med på Frederiksbergs facebook er den her:

https://www.facebook.com/Velfærdsalliance-Frederiksberg-1705746526356597/

Vel mødt den 12. maj kl. 17.