Debat
0   154

Solstik

I Folkeskolen nummer 27/28 skriver syv kolleger fra Haderslev, at de vil melde sig ud af DLF, hvis ikke det forestående valg resulterer i en stor udskiftning i hovedstyrelsen samt et formandsskifte. De vrede lærere er utilfredse med den nye overenskomst, men de påstår i deres indlæg, at de naturligvis respekterer afstemningsresultatet. Ikke desto mindre truer de med at frasige sig deres sociale forpligtelser og melde sig ud af foreningen, hvis de ikke får deres vilje ved det kommende hovedstyrelsesvalg.

Kære Jonna, Ellen, Karen, Jette, Majbritt, Nikolaj og Stig, tænk hvad det ville betyde, hvis vi alle sammen meldte os ud af foreningen, familien, samfundet, hver gang vi ikke fik vores vilje ved afstemninger eller andre demokratiske processer. Hvad ville I sige til, at jeres egne elever reagerede på tilsvarende vis, når der skal træffes fælles beslutninger i klassen?

Artiklen fortsætter under banneret

Forhåbentlig er jeres asociale og barnagtige forsøg på at udøve pression kogt sammen i sommervarmen og vil kølne af ved nærmere eftertanke. I modsat fald må I jo eventuelt melde jer ud af DLF og tage de konsekvenser, der følger med, når man ikke længere tager del i ansvar og forpligtelser i sin faglige forening.

Kjeld Glückstadt

Gladsaxe


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ