Debat
0   147

Lang ventetid

I Folkeskolen nummer 14/15 havde Peter Bruun, Roskilde, et særdeles sagligt indlæg vedrørende lærerpensionisternes forhold. Peter Bruun nåede frem til et temmeligt kontant resultat.

Kontingentet til Statspensionisternes Centralforening (SC) er spildt. SC har givet op. DLF må selv tage fat. Sluttelig en snert til vores hovedstyrelse om at tage fat og ikke glemme kongresbeslutningen om ligelig udvikling af løn og pension.

Artiklen fortsætter under banneret

Her havde jeg egentlig ventet et svar fra vores formand, for det er vel stadig vores formand?

Nej! I nummer 17 får vi i stedet for et indlæg fra Peter Søndergaard, formand for SC, hvor han slutter sit indlæg med at understrege, at SC ikke giver op. Forinden har han dog fremført en række punkter, hvoraf det fremgår, at Peter Bruuns påstand om det spildte kontingent til SC er ganske passende. Jeg er dog enig med Peter Søndergaard i, at vore organisationers interesse for vore forhold er ganske afgørende.

Burde der ikke her have været et svar fra vores formand? Det var der ikke.

I nummer 19 følger Peter Bruun igen sagen op med anvisning om, hvad der bør gøres. Han slutter med at fastholde foreningen på sin kongresbeslutning.

Jeg sidder med Folkeskolen nummer 27/28 i hånden. Stadig ikke et ord fra Anni.

Kay Meyland

Borup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ