Debat

Lang ventetid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 14/15 havde Peter Bruun, Roskilde, et særdeles sagligt indlæg vedrørende lærerpensionisternes forhold. Peter Bruun nåede frem til et temmeligt kontant resultat.

Kontingentet til Statspensionisternes Centralforening (SC) er spildt. SC har givet op. DLF må selv tage fat. Sluttelig en snert til vores hovedstyrelse om at tage fat og ikke glemme kongresbeslutningen om ligelig udvikling af løn og pension.

Her havde jeg egentlig ventet et svar fra vores formand, for det er vel stadig vores formand?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Nej! I nummer 17 får vi i stedet for et indlæg fra Peter Søndergaard, formand for SC, hvor han slutter sit indlæg med at understrege, at SC ikke giver op. Forinden har han dog fremført en række punkter, hvoraf det fremgår, at Peter Bruuns påstand om det spildte kontingent til SC er ganske passende. Jeg er dog enig med Peter Søndergaard i, at vore organisationers interesse for vore forhold er ganske afgørende.

Burde der ikke her have været et svar fra vores formand? Det var der ikke.

I nummer 19 følger Peter Bruun igen sagen op med anvisning om, hvad der bør gøres. Han slutter med at fastholde foreningen på sin kongresbeslutning.

Jeg sidder med Folkeskolen nummer 27/28 i hånden. Stadig ikke et ord fra Anni.

Kay Meyland

Borup