Uskolet
0   84

Gymnasiereform inspirerer til nye sammenlægninger af fag

Som en del af regeringens udspil til en ny gymnasiereform er det blevet foreslået at sammenlægge fagene religion, oldtidskundskab og historie. Det har nu inspireret ministeriet til at komme med bud på andre sammenlægninger, som kan gælde allerede fra folkeskolen: »En sammenlægning af geografi og billedkunst ville for eksempel kunne undersøge landskabsmalerier«, lyder det fra en entusiastisk embedsmand. »Eller ­i ­faget musisk håndværk og design kunne man … æh for eksempel hamre rytmisk! Eller hvad med et spil rugby i faget engelsk idræt, eller man kunne sammenlægge tysk historisk biologi eller …«.

En kritiker kommenterer: »Hvad med matematik og madkundskab? Så kunne man undervise i rodfrugter. Kvadratrodfrugter. Velbekomme«.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ