Blog
1   384

Faglokalet som blev væk

Abonner på nyt om Geografi i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg er hoppet på et projekt på min arbejdsplads. Jeg vil have et “rigtigt” geografilokale. Men det er lettere sagt end gjort.

For 3 måneder siden startede jeg på en ny skole. Skemaet er næsten perfekt, udelukkende med fysik, geografi og valgfag på programmet. I min iver for at vise al min faglighed frem, gik det op for mig at skolen ikke har et egentligt geografilokale. Skolen har det mest fantastiske fysiklokale, med laboratorium og auditorium i flexrum. Ditto med biologilokalet. Men hvad med geografi?Det virker til at de beskedne effekter, bl.a diverse kort, enten er endt i kælderen eller oven på nogle skabe. Og det er rigtigt synd. Jeg har derfor allieret mig med vores pedeller om at få (gen)opsat monteringen til de store rullekort. Jeg tager dele af min personlige stensamling med og jeg har fået lov at rulle den fine 3D-globus ind fra biblioteket.

Jeg synes det skønt at kunne være med til at bygge et synligt fagmiljø op. Men hvorfor er geografimaterialerne til at begynde med blevet fjernet fra faglokalerne?

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.591 andre er allerede tilmeldt