Natur/teknologi
0   388

Klimaskole indvier multirum til regn, cykling og møder

Lindebjergskolen i Roskilde indvier 27. april et såkaldt multirum, der kombinerer klimasikring med plads til alt fra cykling til teater, skriver Vand i Byer i en pressemeddelelse. Et konkret udtryk for arbejdet med klimasikring er et såkaldt multirum, der kan modtage regn og dermed beskytte kældre og spare kloakkerne for regnvand. "Når vi så samtidigt kan kombinere klimatilpasning med plads til cykelbane, parkour, ude-klasselokale og mødelokale, så er det optimalt", siger skoleleder Ralf Pultz.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.677 andre er allerede tilmeldt