Debat

Vil du have hjælp til at inddrage digitale produkter i din undervisning

Til undervisere i dansk, historie og religion i kbh området

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi er et lille forskerteam fra læreruddannelsen på Metropol, Frederiksberg, der er i gang med at udvikle et redskab, der skal hjælpe lærere med at inddrage og kvalificere anvendelsen af digitale produkter i deres undervisning.

Skal du til at køre et forløb her i slut-april eller maj måned, hvor du gerne vil understøtte læringen gennem brug af et digitalt produkt (hjemmeside, film, præsentation, m.v.) og hvor du gerne vil have sparring og hjælp til opstarten, er du velkommen til at henvende dig for at høre mere.

Vi skal til gengæld have lov til at observere én undervisningsgang og bede om din feed back via et 20 min interview efterfølgende.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Skriv eller ring meget gerne til:

Jesper Sandfeld

Læreruddannelsen på Metropol

52424952

jesm@phmetropol.dk