Læremidler
0   374

Når matematik bliver et eventyr

»… i særdeleshed de to historisk orienterede bøger tror jeg har potentiale til at vække begejstring blandt de elever, der holder af at læse og betragter matematik som en kedelig bivirkning ved skolelivet. Jeg tror faktisk, at måden, der fortælles på, vil kunne få nogle af dem til at se det rimelige i at løse opgaverne som en del af udforskningen af det narrative univers. Se det ville være et rigtigt eventyr«.

Sådan skrev vores anmelder, da de første tre bøger i serien »Eventyrlig matematik« udkom. Nu er der kommet tre til, som blandt andet handler om mordet på filosoffen og matematikeren René Decartes - og om koordinatsystemer.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.601 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks