Debat

Kan vi lære af politiet?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så fik politiet endnu en tillægsbevilling. Denne gang på over 600 millioner kroner.

For kort tid siden afholdt Politiforbundet sin årlige kongres. I den forbindelse indrykkede det store annoncer i landets aviser, hvor man gjorde opmærksom på de store økonomiske problemer, politireformen har medført. Disse annoncer skabte debat og blev sågar kommenteret af statsministeren.

Spørgsmålet er, om Politiforbundet har været direkte årsag til ekstrabevillingen, eller om pengene var kommet uanset hvad. I hvert fald har forbundet været med til at skabe en tiltrængt debat om sagen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Folkeskolen er også i økonomisk krise. Senest har en undersøgelse vist, at der skæres i elevernes timetal landet over. Måske kunne Danmarks Lærerforening sætte dette på dagsordenen ved at bruge samme offensive stil som Politiforbundet?

Svar

Analyser viser, at annoncer normalt ikke er et særligt effektivt kampagnemiddel, men vi vil naturligvis studere Politiforbundets erfaringer - og så vil vi i øvrigt ønske dem tillykke.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF